Ankara Üniversitesi’ne bağlı olarak çalışan Kariyer Merkezi bugün (25.04.2017) Yabancı Diller Yüksekokulundaydı.”Kariyer Yönetimi” adlı söyleşimize büyük ilgi vardı.Birçok farklı fakülte öğrencilerin bir arada olduğu Yabancı Diller Yüksekokulu’nda farklı hedefleri ve amaçları olan birçok öğrenciye ne yapmak istediklerini sorduk.Kariyer Merkezi Koordinatörümüz Nihal GERÇEK ELİAÇIK ”Hepinizin farklı hedefleri amaçları var.Öncelikle kısa,orta ve uzun vadede hedeflerinizi belirlemelisiniz.”Ayrıca söyleşimizde CV (Özgeçmiş)’de yapılan hataların neler olduğunu ve nelerin düzeltilmesi gerektiğini öğrencilere aktardık.Sayın Gerçek Eliaçık ”Elinizde iyi bir sertifika olabilir veya birçok yerde çalışarak tecrübe kazanmış olabilirsiniz ama bunu CV’ye doğru aktaramadığınız sürece boş bir sayfa olarak görülür”dedi. (25.04.2017)