Geleceğin yöneticileri olacak mühendisleri  çalışma yaşamına hazırlamak amacıyla Ankara Üniversitesi Kariyer Merkezi (KARMER) ve İSAG , İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği işbirliğinde Mühendisler için İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi verildi.

Ülkemizde yaşanan iş kazalarının ve meslek hastalıklarının önüne geçebilmek amacıyla İSAG Derneği tarafından yaklaşık 40 farklı üniversitede mühendislik fakültesi öğrencilerine  yönelik iş sağlığı ve güvenliği eğitim zincirine Ankara Üniversitesi öğrencileri de eklendi.

İSAG, İş Sağlığı ve Güvenliği Profesyonelleri Derneği Yön. Krl. Bşk Levent KAVLAK, Mühendisler için İş Sağlığı ve Güvenliği kültürünün ne anlama geldiğini yaşam içinde ve sahadaki uygulamalarla anlatan sunum yaptı. Av. Işıner CENİK Mühendislerin bağlı bulunduğu mevzuattan gelen meslek haklarını anlatırken , Av. Nezaket SIRIM ise 4857 sayılı iş kanununda çalışanların ve işverenlerin sorumluluk ve hakları ile ilgili bilgiler verdi.

Ankara Üniversitesi Kimya Mühendisliği ve Gıda mühendisliği bölümü öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği eğitimde İSAG Derneği tarafından tüm katılımcılara Katılım Sertifikası verildi. Katılımcılar arasında Üniversitemiz öğrencileri dışında iş güvenliği uzmanları ve akademisyenlerde da yerini aldı. T.C Cumhurbaşkanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Şube Müdürü Dr. Adem ÇANKAYA’nın da destek verdiği eğitim etkiliğimiz tüm katılımcılar tarafından çok büyük beğeni ve ilgi ile son dakikasına kadar takip edildi ve çok faydalı bulundu.