Gösterilen Kayıt : 15 Toplam Kayıt : 6

3 Mayıs’ta Eczacılık Fakültesi Tanıtım Günleri’ndeydik!

3 Mayıs 2019 tarihinde Eczacılık Fakültesi Tanıtım Günleri’ndeydik. Üniversite adaylarına üniversitemizi tanıttık. Merkez Müdür Yardımcımız Prof.Dr. Metin Pişkin , Prof.Dr. Seladdin Öğülmüş ve Mustafa Atalay seminer verdiler.

Kariyer Merkezi Danışmanları Sizi Bekliyor!

Ankara Üniversitesi Kariyer Merkezi olarak öğrencilerimize ve mezunlarımıza danışmanlık etmeye devam ediyor. Danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyen öğrencilerimiz ve mezunlarımız mail adresimize mesaj atarak randevu alabilirler.

HER HAFTA DÜZENLENEN “İŞ ARAMA VE CV YAZMA TEKNİKLERİ” İLE “MÜLAKAT TÜYOLARI” EĞİTİMLERİNE DAVETLİSİNİZ!

”İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Danışmanlığı Araştırma ve Uygulama Merkezine bağlı olarak faaliyetlerini sürdürmekte olan Kariyer Merkezi her hafta “İş Arama ve CV Yazma Teknikleri” ile “Mülakat Tüyoları” eğitimi verecektir. 8-10 kişilik küçük gruplar halinde düzenlenecek eğitime kayıt olmak için karmer@ankara.edu.tr adresine mail atabilir ya da 0312 223 69 15 numaralı telefonu arayabilirsiniz.