Gösterilen Kayıt : 15 Toplam Kayıt : 15

İKY VE ÇEKO ÖĞRENCİLERİ BORDROLAMA EĞİTİMİNİ TAMAMLAYARAK SERTİFİKALARINI ALDILAR

İnsan Kaynakları Yönetimi ve Kariyer Danışmanlığı yüksek lisans öğrencileri ile Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü 4.sınıf lisans öğrencileri, 23.12.2019 ve 24.12.2019 tarihlerinde Ankara Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdürü Prof. Dr. Müge KART öncülüğünde düzenlenen ve DATASSIST çalışanları tarafından verilen Bordrolama Eğitimini tamamladılar. Toplam 70 öğrencinin katıldığı bu verimli eğitim programı bitiminde öğrenciler sertifikalarını almaya hak […]

İş ve Kariyer Zirvesine İlgi Çok Büyüktü

02.12.2019 tarihinde Ankara Üniversitesi 100.Yıl Konferans Salonu’nda Ankara Üniversitesi Kariyer Merkezi, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) İnsan Kaynakları Platformu, TÜSİAV Hizmet Sektörü Platformu işbirliği ile “İş ve Kariyer Zirvesi” düzenlenmiştir. Düzenlenen etkinliğe önde gelen firmaların İK yöneticileri ile 200 öğrenci katılım sağlamıştır.

Teknokent ve KARMER İşbirliği Etkinliği

Teknokent ve Karmer işbirliği ile 26 Nisan 2019 tarihinde düzenlenen “İnovasyonda İnsan Kaynakları” etkinliğinde kariyer merkezine başvuru yapan firmalarla öğrencilerimiz bir araya getirilmiştir. Aynı gün içerisinde yapılan bir başka etkinlik de, İnovasyon Haftası için Kariyer Merkezi’ne başvuran firmaların İK yöneticileriyle öğrencilerin biraraya getirilmesi olmuştur.